Urtebakt Laks

Super enkel laksemiddag, som er kjempe god

500 gram salmalaks

12-16 små poteter

2 raspa hvitløksbåter

3 ss olivenolje

1 ss flytende honning

1 bunt aspargesbønner

1 pk vårløk

Smør til du dør

1 sitron (kun rasp av skallet)

Litt finhakka chilli

2 dl friske urter (gressløk, koriander, sitronmelisse, persille)

Sitronpepper og salt

1. Bland olje, honning, hvitløk, salt og pepper. Del potetene i to og smør oljeblandingen på.  Grill dem og sett dem i ovnen.  Honningen gjør at de blir karamelisert

2. Lag laksepakker. Smør i bunnen. Laksefileter, vårløk, Urteblandingen, Sitronpepper, salt, sitronskall, chili og masse smør..  Inn i ovnen/eller på grill i ca 15 min. Sjekk pakkene.

3. Rens og grill asparges

 

wpid-20150405_165806.jpg

Leave a Reply